Kemer Gözcü Gazetesi 22 Yaşında

17.02.2023

Kemer’in ilk günlük gazetesi olma özelliğini taşıyan Kemer Gözcü Gazetesi 22’nci yaşına girdi.

     Kemer Gözcü Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi Ahmet Duran Yenigün “Gazetemiz, yaşı gibi genç ve dinamik bir delikanlı oldu. Daha nice yaşlara ulaşmasını umut ediyoruz” dedi.

     Kemer’de yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi hem Kemer’in ilk günlük gazetesi hem de bölgenin ilk günlük yenilenen haber portallarından biri olma özelliğini taşıyor. Yaşanan deprem felaketi nedeni ile 22’inci yıl nedeni ile herhangi bir program düzenlemediklerini ifade eden Kemer Gözcü Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi Ahmet Duran Yenigün, çeyrek asra yaklaşan yaşı ile Kemer Gözcü Gazetesi’nin halkın haber alma özgürlüğü için gece gündüz demeden yaşı gibi genç bir delikanlı olarak yayına devam ettiğini ifade etti.

     Deprem felaketinin yaşandığı bölgede o büyük acıyı hisseden ve yaşayanların acısını paylaştıklarını da ifade eden Yenigün, “Tüm kalbimizle deprem bölgesinde yaşanan acıyı paylaşıyoruz. Böylesi zor günlerde vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde yardım mücadelesi vermesi özellikle Kemer’in bu anlamda ortaya koyduğu büyük çaba hepimizi etkiledi. Allah yürekli vatandaşlarımızın hepsinden razı olsun. Bu günlerde gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutlamak elbette söz konusu olamaz. Yine de okurlarımızla 22’inci yıl mesajımızı paylaşmak istedik. Yaşı gibi genç bir delikanlı olan Kemer Gözcü Gazetesi gece gündüz demeden halkın haber alma özgürlüğüne hizmet etmeye devam ediyor. Nice yıllarda buluşmayı umut ediyor tüm okurlarımıza saygı ve sevgilerimizi gönderiyoruz” dedi.