Sonsöz Ailesi kahvaltıda buluştu

29.11.2021

Batman Sonsöz Gazetesi, yazar ve muhabirler arasındaki dayanışmayı arttırmak ve gazetede yapılacak çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere kahvaltılı toplantı düzenlendi.

Artuk Bey Kafe’de düzenlenen toplantıya Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Atay, Baş Yazar Recep Kavuş, Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, Yazarlar; Ubeydullah Baş, Gül Mirkan, Faysal Yaman, Ekrem Işık, Saadet Demir, Selim Toprak, Aytekin Alptekin, Sporda Sonsöz Bizde Ekibi Hakan Tufan, Harun Katmaz ve Hasan Göker, Seslendirme Editörü Emine Sevgi Demir, Sosyal Medya Sorumlusu Emin Şık, İnternet Editörü Seyithan Çetin ve Yusuf Kavak, Muhabirler; Bayram Ayhan ve İzzettin Ete, Tasarımcılar; Mehmet Fatih Efe ve Hüseyin Çelik katıldı.

 

Yeni dönem hedefler ele alındı

Toplantıda Sonsöz Gazetesi ve Sonsöz Web TV’ye ilişkin yeni yol haritası çizildi. Youtube’de yer alan Sonsöz Web TV’de yeni dönemde yapılacak canlı yayın programlarına ilişkin kararlar alındı. İmtiyaz Sahibi Sahibi Ercan Atay, Sonsöz’ün iyi seviyeye gelmesinde emeği geçen tüm yazar ve çalışanlara teşekkür etti.