Tütüncü’den Mevlüt Yeni’ye teşekkür ziyareti

16.11.2021

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü görevini İdris Taş’a devreden bir önceki dönem Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’ye ziyarette bulunarak, 15 yıllık hizmeti için teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediyesi Basın Sorumlusu Gültekin Bursalı, TGK Dış İlişkiler Genel Koordinatörü ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mevlüt Yeni’ye Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı süresince verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Tütüncü, “Cemiyet sizin çocuğunuz gibiydi”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Tütüncü, “Mevlüt Başkanım öncelikle yüzünüzün akıyla tamamladığınız görev yıllarınızı tebrik ediyorum. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu’nda bayrağı genç arkadaşlara takdim ettiniz.

Gerçi Antalya Gazeteciler Cemiyeti sizin çocuğunuz gibiydi. Kendi evladınız gibiydi. Duygusal bir ayrılma olduğunun da farkındayım. Gazeteciler Cemiyeti’ne önemli değerler kattınız.  Önemli kazanımlar ortaya koydunuz yıllar içerisinde.

Biz bunun yerel siyasetin içerisinde olan Antalya siyasetini takip eden biri olarak çok yakından gördük, hissettik ve yaşadık. Tabii bundan sonra ki yaşamınızda size başarılar diliyoruz.

MY TV’ye, MYGazete.com’a başarılar diliyorum. Her zaman sizin başarılarınızla iftihar edecek bir dostunuz olduğumuzu bilmenizi arzu ediyorum” dedi.

 

Yeni, “Antalya basınına çok büyük değer verdiniz”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye nazik ziyareti için teşekkür eden Mevlüt Yeni, “15 yıllık Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevim tamamen gönüllülük esasına dayalı yaptığımız bir görevdi. Ama asli görevimiz gazetecilik ve yayıncılık.

Bu alanda da 40 yıla yakındır, kalemimizle, objektifimizle, mikrofonumuzla yeri geldiğinde yöneticilik yaparak hizmet etmeye gayret ettik çalıştık.

Tabi ki Antalya Gazeteciler Cemiyeti gençliğimi, yıllarımı, özel hayatımı vakfettiğim bir yer oldu. Benim için bir onurdu. Ekmeğini yediğim sektöre liderlik etmek, başkanlık yapmak büyük bir gurur benim için.

Kepez Belediye Başkanı olduğunuz ilk günden itibaren açık yüreklilikle söylemem gerekir ki Antalya basınına çok büyük değer verdiniz. Cemiyetimize çok büyük değer verdiniz. Biz cemiyet adına ne destek istediysek hep destek oldunuz. Başarılarımızda sizin de çok büyük payınız var. Çünkü bu bir takım oyunu.

Bugün cemiyetimizi ziyaret edip sonra bana teşekkür ziyaretine gelmeniz bile bu söylediklerimizi teyit eden kıymetli bir davranış. Gösterdiğiniz vefa için tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Öte yandan Mevlüt Yeni ziyaretin anısına geçtiğimiz ay piyasa çıkan kitabı ‘Sadece Gazeteciyi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye takdim etti.