Tutuk, Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

05.11.2021

Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne 4. kez seçilen Başkan Ayhan Polat’a 5 Kasım 2021 Cuma günü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

29 Ekim 2021 Cuma günü 4. kez başkanlık görevine seçilen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Mert ile Disiplin Kurulu Üyesi Hakan Suiçmez ve Üye Özcan Kansız ile bir araya gelen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Polat ve yeni yönetimini tebrik etti.

Yalova Gazeteciler Cemiyetinin üyelerine yönelik bir çok hizmetin yapıldığının altını çizen Polat,  ‘’Yalova’nın tanıtımına yaptığımız katkılar, Türkiye’nin her bölgesinde konuşuluyor. Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetiminden, Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na ilk seçilen seçilmişlerin seçilmişi sıfatıyla, bir çok örnek çalışmada yer aldım. Amacım, Yalova’ya, doğduğum, doğduğum büyüdüğüm kentime faydalı hizmetlerde bulunmaktır’’ şeklinde konuştu.

Yapılan çay ikramı eşliğinde, hayata geçirilecek bir çok proje, Başkan Ayhan Polat ve Disiplin Kurulu Üyesi Hakan Suiçmez tarafından Başkan Vekili Tutuk’a iletildi.