Mardin Life, Cumhurbaşkanın elinden ödül aldı

17.09.2021

Günlük 500 bini geçen görüntüleme ortalamasıyla Türkiye'den en fazla takip edilen 50 haber sitesinin arasına adını yazdıran Mardin Life “Yılın En İyi Haber Sitesi” ödülünü aldı.

Tekil ziyaretçi ortalaması ile doğu ve güneydoğu bölgelerinin en fazla takip edilen haber sitesi unvanın elinde bulunduran Mardin Life, Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri'nde "Yılın En İyi Haber Sitesi" Ödülü'ne layık görüldü. 

 

Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü’nün ödül aldığı tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 15 Eylül Çarşamba 2021 Günü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

Mardin Life daha önce birçok kurum ve kuruluş tarafından yılın gazetesi ödülü almıştı. Daha önce de Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından yılın en iyi köşe yazarı olarak Kadir Üründü seçilerek, ödülünü dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ile Numan Kurtulmuş'un elinden almıştı. 

 

Bu teveccühe layık olmaya devam etmek en büyük sorumluluğumuz”

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü, “Mardin’imizden yana taraf olduğumuzu belirten sloganla başladığımız yayın hayatında gerek yerel ve gerekse ulusal bazda birçok ödüle layık görüldük. Ulusal arenada bize tevdi edilen ödüllerin ilkini, en iyi köşe yazarlığı alanında Türkiye birincisi olarak son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ellerinden alırken hissettiğimiz mutluluğun temelinde Martinimizi tüm ülkenin önünde seslendirmiş olmaktı.

Mardin'den yana taraf olmanın bir sonucu olacaktır ki, şimdi de Türkiye’nin en iyi haber sitesi ödülüne layık görüldük. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde; Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından 6. düzenlenen 'Anadolu Medya ödülleri' töreninde Cumhurbaşkanımızın ellerinden ödül almak üzere sahneye davet edilen bendim belki ama ödül Mardin’imizindi.

Mardin Life ailesi olarak bizim en büyük ödülümüz; bizleri zirveye taşıyıp yine zirvede tutan halkımızın teveccühüdür. Bu teveccühe layık olmaya devam etmenin en büyük sorumluluğumuz olduğunu asla unutmayacağımızı tekrar ederken Cumhurbaşkanımızın ellerinden alınan bu ödülün Mardin’imize hayırlı olmasını dileriz.” açıklamasında bulundu.