GBC Emniyet Müdürü Başbuğ’u ziyaret etti

08.08.2021

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ile yönetim kurulu üyeleri Temmuz 2021’de göreve başlayan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Düzenlenen ziyarette GBC Başkanı Arif Kurt, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’la fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ile yönetim kurulu üyeleri, göreve bir süre önce başlayan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a başarı dilediler. Gaziantep’te görev yapan gazetecilerin hızlı ve doğru bilgi almaları yönünde taleplerini İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a ileten Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, kamuoyunun doğru ve anında bilgilendirilmesi için çaba harcadıklarını anlattı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Gaziantep’te görev almaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydetti. Gaziantep’in huzur ve güvenliği için yoğun şekilde çalışmaların sürdürüleceğine dikkat çeken Başbuğ, çalışma planlarının hazır olduğuna dikkat çekti.