Lider Medya açılışını Bakan Çavuşoğlu ile gerçekleştirdi

25.07.2021

Antalya’da yayın hayatına başladığı 15 Temmuz 2020’den itibaren büyüyen Lider Medya, yeni binasının açılışını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Lider Medya Çatısı altında buluşan Lider Gazete, Lider TV ve Lider Radyo’nun yeni hizmet binası görkemli bir şekilde yapıldı. Lider Medya Sakarya Bulvarı üzerindeki yeni binasının açılışını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, ilçe belediye başkanları ve birçok kurum ve kuruluşun üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Lider Medya’nın Kurucusu olan Ender Alkoçlar, yaptığı konuşmada lider Medya’nın 15 Temmuz 2020’de yayına geçtiği için gurur duyduğunu belirtti.

Lider Medya yoluna devam edecek

Ender Alkoçlar, “Lider Medya 15 Temmuz 2020’de yayın hayatına başlamıştır. Tüm dünyaya demokrasi dersinin verildiği böyle bir günde, yayın hayatına başlamaktan ayrıca gurur duyuyorum. Lider Medya, milliyetçi, muhafazakâr, demokrat, sosyal devlet çizgisinden ödün vermeden objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle, yoluna devam edecektir. Lider Medya, Antalya da belediyelerin halka yaptığı hizmetlerin yanı sıra, belediyelerin yapmadığı hizmetleri de yazarak kamuoyunu aydınlatmıştır. Lider Medya, gizli kapılar ardında yapılan ittifaklara, özel ajandalara, kirli pazarlıklara sessiz kalmayacaktır. Gazetemizin 8 sayfasının tamamı renkli ve kendi kurduğu dağıtım ağı ile Antalya’nın 19 ilçesine ulaşan tek yerel şehir gazetesidir” şeklinde konuştu.