Yalovaspor Bölgesel Amatör Lig’te

28.04.2019

Süper Amatörde Lig’i lider bitiren Yalovaspor, Bölgesel Amatör Lig ekibi Altınova Belediyespor ile play-out maçı için 28 Nisan 2019 Pazar günü saat 15.00’da Yalova Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Yalovaspor2-1 lik skorla Bölgesel Amatör Lige yükselirken Altınova Belediyespor ise mağlubiyetiyle Süper Amatöre düştü.

 10. dakikada Altınova Belediyespor ceza sahası içinde yaşanan karambolde Mustafa Topuz Yalovaspor’lu Erhan’a ayak müdahalesinde yere düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı noktasına gelen Muhammed topu ters köşe yaparak skoru 1-0’a getirdi.

  Dakikalar 45+3’ü gösterdiğinde Altınova Belediyespor kontra atağında topu sürüp götüren Abdullah, topu defansın engellerine rağmen filelere göndermeyi başardı ve skoru 1-1’e taşıdı.

  Dakika 45+3. dakikanın sonlarına doğru Altınova Belediyespor’lu Hakan rakibi İlker’i sert bir hareketle yere düşürdü, hakem 2.sarı karttan kırmızı kart göstererek Hakan’ı oyunu dışına attı.

  İkinci yarıya 10 kişi devam eden Altınova Belediyespor, yeşil-kırmızılı ekip karşısında bir hayli zorlandı. 90+7. dakikada sahne alan Yalovaspor’un skorer ismi Fatih Taşdelen, ceza sahası önünde adeta rakip defansı uyutarak meşin yuvarlağı Altınova ağlarına göndermeyi başardı. Karşılaşma Yalovaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

  Karşılaşma sonrası mücadeleyi tribünden takip eden Yalova Valisi Muammer Erol ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Yalovasporlu oyuncular ile beraber şampiyonluk kupasını kaldırdı.