Kolaylı; “Anmak istiyoruz”

04.12.2020

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında bulunan, korona virüs salgınından dolayı hayatını kaybeden gazetecilerin simpleton cemiyet ve federasyon başkanları tarafından, ad, soy isim ve görevlerinin mail yoluyla kendisine iletmelerini istedi.

 

Başkan Kolaylı açıklamasında; “Mart 2020'den bu yana etkili olan Korona virüs salgını, medya sektöründe çalışan meslektaşlarımızı olumsuz yönde etkilemiş ve ne yazık ki aramızdan ayrılan dostlarımız olmuştur.

Sizlerden beklentimiz, öncelikle şehrinizde ve kurumunuzda Korona virüs nedeniyle yaşamını yitiren meslektaşlarımızın kısa özgeçmişi ile fotoğrafını bizlerle paylaşmanızdır.

Yaşadığımız kayıpların yanı sıra, pandemi döneminde haber yaparken saldırıya uğrayan meslektaşlarımızı da gündeme getirmek istiyoruz. Şehrinizde saldırıya uğrayan meslektaşlarımıza ilişkin haberleri de fotoğraflarıyla birlikte bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Son olarak, korona virüse yakalanan ve atlatmayı başaran meslektaşlarımızın da isim ve soy isimleri ile görevlerini bize iletmenizi diliyoruz.

Paylaşımlarınızı bir araya getirerek haber yapmak, internet sitemizde yayınlamak ve meslektaşlarımızı anmak istiyoruz.

Katkılarınızı tgkonfederasyonu@gmail.com adresine bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle.” Şeklinde açıklamada bulundu.