YGC’nin yeni Başkanı Ballı’ya, Özdilek AVM yöneticilerinden ziyaret

16.01.2024

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Özdilek AVM İşletme Müdür Yardımcısı Yasin Bekar ve Pazarlama Halkla İlişkiler Kıdemli Uzmanı Burcu Cücen Yalova Gazeteciler Cemiyetini ziyarette bulunuldu.

Türkiye’nin köklü alışveriş merkezlerinden Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticileri, Yalova’daki basın mensuplarını her yıl olduğu gibi bu yılda yalnız bırakmadılar.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emine Ballı ve bir önceki dönem Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ı, Yalova Gazeteciler Cemiyeti merkez ofisinde ziyaret ettiler.

Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ballı; “Öncelikle bu anlamlı ziyaret için sizlere çok teşekkür ederim. Her 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün de gerek ziyaretler gerçekleştirerek, gerek Özdilek AVM’de bizleri ağırladığınız için memnuniyetimizi dile getirmek isteriz.

Yalova’daki gazeteciler çok zor şartlarda görevlerini yapmaktadırlar. Yalova Gazeteciler Cemiyeti Haber Portalı’nın resmi reklam yayınlama hakkına sahip olan ender haber portallardan biridir. Tek gelir kaynağımız haber portalında yayınlanan reklamlardır.

Basın İlan Kurumunun şartlarını yerine getiren www.yalovagazetecillercemiyeti.com haber portalı yayınları için iki tane gazetecilik lisans mezunu istihdam etmek zorunluluğumuz var.

Kamu yararı gözeterek gazetecik mesleğini icra ederken, aynı zamanda istihdam sağlayarak, meslektaşlarımıza gelir de sağlıyoruz. Tüm kamu ve özel kurumların reklamlarının haber portalımızda yayınlanması arzusu içindeyiz.

Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticileri, Basın İlan Kurumu kriterlerini yerine getiren yayınlara destek olmasını arzu ediyoruz’’ Şeklinde talebini dile getirdi.

Yalova’da ki medya mensuplarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, yayınlarının merkezlerinde ziyaret ettiklerine belirten Özdilek AVM İşletme Müdür Yardımcısı Yasin Bekar, ‘’Yılda bir defa kutlanan 10 Ocak Gazeteciler Günün de medya mensuplarını ziyaret edip, hal ve hatırlarını sormak, sorun ve sıkıntılarını dinlemek, iletişim ve kaynaşma açısından da önemli buluyoruz. Bu amaçla bu ziyaretlere gerçekleştirdik. Basının güçlü ve özgür olması, objektif habercilik yapmalarını önemsiyoruz. Gününüzü kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.’’ Dedi.

Yapılan çay ikramı eşliğinde Başkan Ballı ve Polat ile sohbet eden, Cücen ve Bekar, toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyareti sonlandırdılar.