YGC’ye Akmeşe’den ziyaret

09.01.2024

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kalkan ile beraber, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile Yalova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette Akmeşe ve ekibini Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emine Ballı ağırladı. Önceki dönem Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat da ziyarette hazır bulundu. Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve Yalova Manşet Gazetesi çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kalkan, Emine Ballı ve Ayhan Polat’tan bünyelerinde yayımlanan gazete, haber portalı ve youtube kanalları hakkında bilgi aldı.

Medyanın sorunlarını dinledi  

Akmeşe hediye olarak yanında getirdiği saksılı süs bitkisini Yalova Gazeteciler Cemiyetinin ilk kadın Başkanı Emine Ballı’ya taktim ettikten sonra medyanın sorunlarını dinledi.

Başkan Ballı, gazetecilik mesleğini icra ederlerken çok zor şartlar altında göre yaptıklarını ve emeklerinin sosyal medya platformları tarafından sömürüldüğünü söyledi.

Bir önceki dönem Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ise, ‘’Duyarlı davranarak Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve yönetimini ziyaret eden Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kalkan’a çok teşekkür ediyoruz. Basılı yayınımız Yalova Manşet Gazetesi ile dijital yayınlarımız www.manset.com.tr ile www.yalovagazeteciercemiyiti.com haber portalları, Basın İlan Kurumunun şartlarını yerine getirerek, resmi reklam yayınlama haklarına sahip Yalova’daki ilk ve tek yayınlardır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Basın İlan Kurumu’nun önümüzdeki süreçlerde, mantar gibi biten dijital yayınlara zorunlu kriterler getirmesini arzuluyoruz. Her fotoğraf makinası ve kamera kullananın gazeteci sayıldığı Yalova’da, bu mesleğin gerçek emekçileri ile merdiven altı yayıncıların birbirlerinden ayırt edilmesi gerekiyor. Çor zor şartlarda gerçekleştirilen gazetecilik bir kamu hizmetidir. Bizler bu önemli görevi yıllardır layıkıyla yapıyor olmanın gururu içindeyiz. Bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederim’’ dedi.