Yalova Üniversitesi öğrencileri Geleceğin İletişimcileri yarışmasına katıldı

24.08.2023

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü öğrencileri TRT tarafından düzenlenen Geleceğin İletişimcileri Yarışması’na katıldı.

 

 

Yeni Medya ve İletişim bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Alihan Gök, Kerem Yurdusever, Rabia Sıla Tekin, İrem Köse, İlayda Timoçin ve Özge Polat, Türkiye genelinden iletişim öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’na çeşitli kategorilerde katılım sağladı.

 

Tüm öğrencilere başarılar dileriz

 

Alihan Gök, “İnternet Sitesi ve İnternet Haberi”, İlayda Timoçin, “Kısa Film”, Kerem Yurdusever, “Video İçerik”, İrem Köse, Özge Polat ve Rabia Sıla Tekin ise “İnternet Haberi” kategorilerinde hazırladıkları çeşitli projelerle yarışmaya başvuruda bulundular.

 

İnternet sitesinden iletişim kampanyasına radyo yayıncılığından haberciliğe kadar çeşitli kategorilerle gençlerin nitelikli eserler ortaya koymaları için önemli bir fırsat oluşturan TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın ödül töreni ise 29 Eylül-2 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’na katılarak kendini geliştirmek, alana katkı sağlamak ve geleceğin iletişimcisi olmak isteyen tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.