Zeki Dişkaya'dan Siyasilere Serzeniş

31.07.2023

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, deprem sonrası Adıyaman'ın durumunu değerlendirirken, siyasilere seslenerek '' Tarihe karşı yüzler AK olsun diyenlerle, varsın yüzümüz kara olsun diyenlerin imtihan zamanıdır '' dedi.

Adıyaman'da hasarlı binaların yıkım çalişmaları devam ederken, sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini aktaran Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya şunları kaydetti:

''Adıyaman yıkıldı, kalanlarda yıkılıyor. Şehir tanınmaz halde. Ne anılar yaşanmışlıklar enkaz oldu uçup gitti. Mahalleleri sokakları dolaştıkça kahrolmamak elde değil. Bu yıkımı TARİHLER YAZACAK. Herkes hesabını iyi yapsın YA TARİHE MÜCADELECİ, EMEKTAR, İLİ AYAGA KALDIRAN OLARAK GEÇİLİR. Yada yine İLİ DÜZELTİMDE son sıralarda kalan dağınık organize olamayan tuttugunu koparamayan ANKARAYI YOL EDİP DURMADAN TALEP EDİP TALEBİNİ KOPARAMAYAN OLARAK TARİHE GEÇİLİR.
Evet hepimiz depremzedeyiz amma halkın lideri, temsilcisi, seçileni, atananı, AYAĞA KALKMAZSA, İcraatlar İLE DÖNÜK ÖZEL Yatırımlar peş peşe gelmezse İL AYAGA KALKAMAZ. VEE tarihteki yer yüz kızartıcı olur. Selfie çekmek, 40 resimle propoganda yapmak, tribüne oynamanın zamanı değil.Onunda bir yeri vardı ve bitti TARİHE KARŞI YÜZLER AK OLSUN DİYENLERLE, VARSIN YÜZÜMÜZ KARA OLSUN DİYENLERİN İMTİHANI ZAMANIDIR. SEÇİM HER BİREYİN KENDİ TERCİHİDİR.
Sabırla izliyoruz o kadar sabırlıyız ki bir toplantıda bireysel eksiklerini görmeden saçmalayanları bile depremin hayrına sabırla izliyoruz.''