Gözde TV AGC'ye Katıldı

27.07.2023

Adıyaman'da 2022 yılında yayın hayatına başlayan Gözde TV, yönetim kurulu kararıyla Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti(AGC) üyesi oldu.

Gözde TV yönetim kurulu Başkanı Mahmut HALLAÇ, Gözde TV Genel Yayın Yönetmeni Abdurahman AKÇAL, AGC 2.Başkanı Burak Cansel ÇOLAK, AGC Genel Sekreteri Ramazan YAVUZ ve AGC Başkanı Zeki DİŞKAYA’nın katıldığı törende, Gözde TV'nin hem kurum olarak hem’de çalışanlar olarak AGC’ ye üyelik kayıtlarını yaptırdılar.

Törende konuşan AGC Başkanı Zeki DİŞKAYA ; ''Uydudan dünyaya yayın yapan ve ilimizin sesini dünyaya duyuran kurulduğu ilk günden beri her anlamda seçici olan, bu bağlamda çok güçlü bir yayın kadrosu kuran gözde TV’ nin bugün AGC’ ye kayıtlarını yapmak üzere bir araya geldik. Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimle. Bugünden sonra bütün üyelerimiz Gözde TV’ nin çalışanları olmakla birlikte artık AGC’ nin de üyeleridir. Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman’ ın hak ettiği yere gelebilmesi için mücadelemizin dozunu artırarak devam edeceğiz'' dedi.

Gözde TV Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman AKÇAL ise: ''Ayrılıkta azap birlikte rahmet doğar'' diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.