Batman Sonsöz Gazetesi 10 Yaşında

06.06.2023

2014 yılında yayın hayatına başlayan Batman Sonsöz Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Hatice Türkan, kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunarak, tüm çalışanlarına, takipçi ve okurlarına teşekkür etti.

2 Haziran 2014 tarihinde kurularak, yazılı basın ve internet haberciliği alanlarında hizmet veren Batman Sonsöz Gazetesi'nin Sorumlu Yazıişleri Müdürü Hatice Türkan, ''basın ahlak ve ilkelerinden asla ödün vermeden hem Batman’da hem ülkede gündem oluşturacak haberlere imza atan Sonsöz, bugün sadece Batman’ın değil, ülkenin de önemli medya kuruluşlarından biri''. dedi.

Batman’da bir ilki gerçekleştirerek, youtube platformunda bir web TV kanalı açtıklarını belirten Türkan; ''Bu kanalda her gün sanat, spor, astroloji, gastronomi, kitap ve siyaset yayınları yapıyoruz. İnstagram, twitter, tiktok, facebook uygulamalarında takipçi sayılarının yüzbinleri buluyor'' dedi. Sosyal sorumulluk projelerindeki aktif rol aldıklarının altını çizerek, kadın hakları, sokak hayvanları, insan hakları konularındaki hassasiyetlerini ifade etti.

 ''Şahıs ya da zümrelerin çıkar ve menfaati üzerine değil, Batman’ın ve her Batmanlının çıkar ve menfaati üzerine habercilik yapıyoruz.'' diyen Hatice Türkan, Batman Sonsöz’ün tüm yazar, muhabir, okur ve takipçilerini sevgiyle selamladıklarını belirtti.