Yalova Gazeteciler Derneği iftar geleneğini bozmadı

15.04.2023

Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Altın Balık Restaurant’ta her yıl düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi.

8 Nisan 2023 Cumartesi günü düzenlenen geleneksel iftar programına, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaparken, 30 civarında gazeteci aileleriyle bu anlamlı sofrada buluştu.

Başkan Polat, yaptığı kısa konuşmasında, ‘’Öncelikle her yıl geleneksel hale getirip bir araya geldiğimiz iftar sofrasında bulunuyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Allah birliğimizi ve her geçen gün gücümüzü arttırsın.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildiğim günden bu yana birçok hizmet ile kente damgasını vurmuş bir meslek kuruluşuyuz. Yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatıdır. Hepinize afiyetler olsun. Bu iftar sofrasına katkı sağlayanlardan da Allah razı olsun’’ şeklinde görüşlerini paylaştı.

Polat’ın teşekkür konuşmasının ardından, tadilat ve taşınmadan kaynaklı toplu buluşmanın yapılamaması nedeniyle, Yalova Gazeteciler Cemiyetinin bazı üyelerine iftar sonrası cemiyet üyelik kartları verildi.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Zafer Temeltaş tarafından Yalova Gazeteciler Cemiyeti Fahri Üyesi Av. Ayşe Aydemir’e, Başkan Polat tarafından ise Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Altınel’e üyelik kartları teslim edildi.

İftar sonrası Bursa’nın Gemlik ilçesinden gelen Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyelerini Yalova Sütlüsünde nefis tatlarla buluşturan Başkan Polat ve yönetimi, bir Ramazan iftar etkinliğini daha yüzlerinin akı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Haber: Yasemin Demir