BİK Genel Kurulu 31 Dönem Son Toplantısını Yaptı

24.02.2023

Basın İlan Kurumu (BİK) 31. Dönem Genel Kurulu’nun son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında BİK Genel Kurulu’ndaki görevleri sona eren Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri Şevket Erzen ve Şevket Karahan’a çalışmalarından ötürü birer teşekkür plaketi verildi.

     Toplantıda; deprem sonrası afet bölgesinde felaketten etkilenen, gazete ve gazete çalışanlarının durumu değerlendirildi.

     Toplantı sonunda konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç; “Her son, kendi vedalarını beraberinde getiriyor. Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri Şevket Erzen ve Şevket Karahan’a değerli katkıları ve hizmetleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyorum.” şeklinde konuştu.

     Şevket Erzen’e plaketini Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç takdim ederken, Şevket Karahan’a plaketini Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin sundu.

     BİK Genel Kurulu 25-26 Ocak 2023 tarihlerinde Ankara Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilmiş ve Mehmet Ali Dim, Tahir Gülebak ve Mehmet Ergün, BİK Genel Kurulu’nda 2023-2025 yılları arasında Anadolu gazetelerini temsilen görev yapacak isimler olarak belirlenmişti.

     Yeni üyelerin katılacağı 32. Dönem Genel Kurulu üyeleri ise ilk toplantısını 24 Şubat 2023 Cuma günü gerçekleştirerek Yönetim Kurulu ve Denetçiler Kurulu üyelerini belirleyecek.

     Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şevket Karahan; “3 dönem ve 6 yıldır sürdürmekte olduğum genel kurul üyeliğim sona erdi. Basın İlan Kurumu Genel Kurulu üyelerine, çalışanlarına ve bilhassa Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.