Emine Ballı'nın kızı Kıbrıs'ta kaza geçirdi

17.01.2023

Yalova Manşet Gazetesi Sayfa Editörümüz Emine Ballı’nın kızı Melis Ballı, Kıbrıs’ta elim bir trafik kazası geçirdi. Bel kemiği kırılan Melis Ballı’ya çalıştığı Chamada Prestige Hotel sahip çıktı. Melis Ballı için tüm imkanlarını seferber eden Prestige Otel masrafları karşılayarak kendisini uçakla Türkiye’ye gönderdi.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Manşet Gazetesi Sayfa Editörümüz Emine Ballı’nın kızı Melis Ballı, 11 Ocak günü sabah saatlerinde çalıştığı Chamada Prestige Hotel’den arkadaşlarıyla birlikte çıkarak arabayla evine gidiyordu. Arabayı arkadaşı kullanıyordu. Melis Ballı ise arka koltukta oturuyordu. Seyir halindeyken aracın önüne kedi çıktı. Arabayı kullanan arkadaşı kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca aracın kontrolünü kaybederek yol kenarındaki reklam panosuna çarptı. Arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken Melis Ballı, aldığı darbeler sonucunda ağır yaralandı.

Devlet Hastanesi’nde skandal tedavi

Olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Melis Ballı’nın bel kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Buna rağmen hastane doktorları Ballı’nın hastanede kalmasına gerek olmadığına ve evde tedavi olabileceğine karar verdi. Sadece bir ağrı kesici yapılarak taburcu edilen Melis Ballı eve gönderildi. Ancak Melis Ballı, kısa bir süre sonra şiddetli ağrı krizleri yaşamaya başladı. Bunun üzerine çalıştığı Chamada Prestige Hotel devreye girdi. Tüm masrafları karşılayan Prestige Hotel, Melis Ballı’yı Özel Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne yatırdı. Burada tomografi çekilen Melis Ballı’ya tüm müdahaleleri yapıldı.

Uçak masrafını karşıladılar

Melis Ballı’nın ailesi tedavinin Türkiye’de yapılmasını istedi. Ancak Türkiye’ye nakil sürecinin çok masraflı olması sebebiyle çıkmaza giren Melis Ballı ve ailesinin imdadına yine çalıştığı Prestige Hotel yetişti. Otelin Melis Ballı’nın tüm uçak masrafını karşılaması üzerine bu sorun da çözüldü. Yataklı Ambulans ile havalimanına getirilen Melis Ballı Türk Hava Yolları’nın (THY) uçağıyla büyük bir özen ve titizlikle İstanbul Havalimanı’na getirildi. Uçuş süresinde THY kabin görevlileri de Melis Ballı’ya büyük ilgi gösterdi.

3 ay sürecek tedavi süreci

İstanbul Havalimanı’nda kendilerini bekleyen yataklı ambulansla Yalova’ya nakledilen Melis Ballı, Özel Yalova Hastanesi’nde 2 gün tedavi gördü. Tedavisinin ardından taburcu edilen Melis Ballı’nın 3 ay sürecek bir tedavi programına alındı. Yalova Manşet ailesi olarak biz de Ballı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Haber: Mustafa Turan