www.manset.com.tr haber portalı  ise dijital yayını ile Yalova’da daha birçok ilke imza atacak.

Siz değerli okuyucularımızın desteği ile daha birçok ilki gerçekleştireceğimize ‘SÖZ’ veriyoruz...

    

" /> www.manset.com.tr haber portalı  ise dijital yayını ile Yalova’da daha birçok ilke imza atacak.

Siz değerli okuyucularımızın desteği ile daha birçok ilki gerçekleştireceğimize ‘SÖZ’ veriyoruz...

    

"> www.manset.com.tr haber portalı  ise dijital yayını ile Yalova’da daha birçok ilke imza atacak.

Siz değerli okuyucularımızın desteği ile daha birçok ilki gerçekleştireceğimize ‘SÖZ’ veriyoruz...

    

">
 

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık

14.01.2023

10 Ocak 2023 Salı akşamı Elegance Resort Hotel’de Yalova Manşet Gazetesi’nin 22. yıl ve 1000. sayısını geride bırakmamız dolayısıyla ‘Ahde Vefa Gecesi’ düzenledik.

400 kişilik salonun dolup taştığı geceye; Yalova Valimiz Sn. Muammer Erol başta olmak üzere, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, meslek odalarının dernek başkanları, Yalova’nın önde gelen iş insanları ile yüzlerce davetli katılım gösterdi.

Muhteşem bir atmosferde geçen gazetemizin Ahde Vefa Gecesi’ne katılım sağlayan davetliler başta olmak üzere gecenin 500 TL olan biletini temin ederek bizleri yalnız bırakmayan okuyucularımıza çok teşekkür ediyoruz.

Yalova Manşet Gazetesi’nin ‘Ahde Vefa Gecesi’ne kusursuz ev sahipliği yapan Elegance Resort Hotel yönetimine, gecede sahne alan TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz’e, sponsor kuruluşların temsilcilerine, medya mensubu meslektaşlarımıza ve gazetemiz personelleri ile gecemizin sunumunu kusursuz bir şekilde yapan Türkan Ayyıldız hocamıza minnettarız.

Yalova’da yine bir ilke imza atarak Yalova Manşet Gazetesi’ne yıllarca gazete aboneliklerini sürdürmüş, ilan ve reklam desteği sağlamış kurum ve kuruluşlara, yıllarca hizmeti olan eski-yeni personelimize, gönüllü köşe yazılarıyla haftalarca yorum yazıları yazan yeni-eski yazarlarımıza, yazılım, baskı, hukuk konularında her daim yanımızda bulunanlara, Ahde Vefamızı göstererek birer plaket ile ödüllendirdik.

Günlerce ve haftalarca büyük bir maddi külfet ile gerçekleştirdiğimiz ‘Ahde Vefa Gecesi’ için yapılan çok büyük emeklerin boşa heba olmadığını görmek, katılım sağlayanların memnuniyetleri hissetmek bize tüm yorgunluğumuzu unutturdu.   

Yalova Manşet Gazetesi’ni önemseyen, değer veren, saygı gösteren yüzlerce insanı duygulandırdık. Mutlu ve gururlu bir şekilde evlerine uğurlamanın hazzını yaşadık.

BERDA Basın Yayın Reklam Ticaret ve Organizasyon Ltd. Şti. bünyesindeki; Yalova Manşet Gazetesi basılı, TV YALOVA Youtube Kanalı görüntülü, www.manset.com.tr haber portalı  ise dijital yayını ile Yalova’da daha birçok ilke imza atacak.

Siz değerli okuyucularımızın desteği ile daha birçok ilki gerçekleştireceğimize ‘SÖZ’ veriyoruz...