Yalova 'Ahde Vefa'sını gösterdi

14.01.2023

Yalova Manşet Gazetesi resmi ilan almadan yayın hayatındaki 22. yıl ve 1000. sayısını geride bırakmanın haklı gururunu, düzenlediği ‘Ahde Vefa Gece’si organizasyonu ile gerçekleştirdi. Elegance Resort Hotel Ottoman Salonunu hınca hınç dolarken, Yalova Manşet Gazetesi’ne yılarca destek olan, emek veren onlarca kurum ve kuruluşun yetkilileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü gibi anlamlı bir günün akşamında plaketlerle onore edildiler. TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe Ekiz ise seslendirdiği şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı.

‘Yalova Manşet Gazetesi Ahde Vefa Gecesi’ Elegance Resort Hotel Ottoman Otel’de 10 Ocak 2023 Salı gecesi düzenlendi. Davetin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne denk gelmesi özel bir anlam taşıdı. Ottoman Salonu’nda gerçekleştirilen davete; Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediyesi Başkanvekili Hamit Akbulak, Subaşı Belediyesi Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediyesi Başkanı Mücahit Kaçar, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, İYİ Parti bir önceki dönem Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, birçok devlet kurumunun il müdürleri, geceye sponsor olan kurumların yöneticileri, oda, dernek ve iş dünyasının önemli isimleri, gazetemize yıllarca emek veren çalışanlarımız, gönüllü olarak yazılar yazan yazarlarımız ile okuyucularımız katıldı.    

Polat, ‘’Yalova, Manşet Gazetesini hep sahiplendi’’

Davetlilere yapılan yemek ikramının ardından törene geçildi. Açılış konuşmasını yapan Yalova Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, “Gazetemiz, 22. yıl, 1000. sayısını geride bırakmanın gururunu, bu gece ‘Ahde Vefa Gecesi’ düzenleyerek, sizleri bir araya getirerek büyük mutluluk ve gurur yaşıyor. Hepiniz hoş geldiniz, sefa getirdiniz, onur verdiniz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum.

Yalova da yaşayanların, Manşet Gazetesi’ne 22 yıldan bu yana gösterdiği ilgi ve destek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bir kez daha gösterilerek taçlandırılmıştır. Yalova Manşet Gazetesi bugün bu salonda bir daha sizlerin sahiplenmesi ile onore oldu.  

‘Resmi İlan’ almadan, 22 yıldan bu yana haftası haftasına yayınlanma başarı gösteren Yalova Manşet Gazetesi, kentimiz içinde Türkiye’nin gururudur. Bu vefanın sizler ve okuyucularımız tarafından, bundan sonraki yıllarda da sürdürülmesini temenni ediyorum.

Ahde Vefa Gecemizde, Manşet Gazetesine 22 yıl boyunca abone, uzun yıllar ilan-reklam-abone desteği yapan kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere, yıllarca başarılı hizmetleri bulunan eski, yeni personelimize, gönüllü köşe yazarlığı yapan birçok arkadaşımıza, sponsor olan kurum ve kuruluşların yöneticilerini birer plaket ile onore edeceğiz. Salonu dolduran tüm davetlerin katılımdan dolayı çok mutluyum. Güzel bir gece geçirmenizi temenni ediyorum” Şeklinde konuşmasını tamamladı.  

130 kurum ve kişiye plaket verildi

Polat’ın konuşmasından sonra plaket takdimine geçildi. Altı kategoride yapılan plaket takdiminde Ahde Vefa Gecesi’ne sponsor olan, gazeteye reklam desteği veren, 22 yıl boyunca gazeteye aboneliklerini sürdüren, gazetenin yazarları ve çalışanları sırasıyla sahneye davet edildi.      

İlk plaketleri Vali Erol takdim etti

İlk olarak Altınova Belediyesi Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediyesi Başkanı Ali Murat Silpagar, Subaşı Belediyesi Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediyesi Başkanı Mücahit Kaçar, Uzmanlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Kılınç,  Garden Lıfe Restoran İşletmecisi Türker Dağdelen, Dadaş Rent Car ortaklarından Uğur Bezcioğlu ve Umut Mermer işletmecisi Tahsin Yener sahneye davet edildiler. Birbirinden önemli bu isimler, vefa plaketlerini Yalova Valisi Muammer Erol’un elinden alarak kameralara birlikte poz verdi.    

Soygüzel’in elinden plaketlerini aldılar

Daha sonra gazetemize yıllarca ilan, reklam, ilan ve abone desteği veren; Yurtoğlu Hafriyat adına Ali Yurt, Doğa Çiçekçilik ve Fidancılık adına Selami Doğancı, Elegance Resort Hotel adına Hasan Özevin, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç plaketlerini Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’in elinden aldı.

.  

Bahçekapılı, ilan-reklam-abonelik desteğinde bulunan kurum ve kuruluşların plaketlerini takdim etti 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Kaytazdere Belediyesi Ali Kangan ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydın Altuğ’u plaketlerini, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı takdim etti.

Topaloğlu’nun elinden plaketlerini aldılar

Bayraktar Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. adına Talip Bayburtlu, Tunç İnşaat adına Tuncay Polat, Tunalı Madeni Yağ adına Ahmet Kumali, Onurlu Otomotiv adına Yasin Gencer’e plaketlerini Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu taktim etti.

Gönüllü yazarlar ve çalışan personel unutulmadı

Gazetemizin yazarları; Ömer Faruk Demirok’a, Fikret Kır’a, Süleyman Çelebi’ye, İdris Durmuş’a, İbrahim İnce’ye, Nazmi Karahasanoğlu’na, Meral Evci”ye plaketlerini Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar takdim etti.

Çalışanlar plaketlerini Akbulak’tan aldı

Gazetemizin çalışanları da bu anlamlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde unutulmadı. Önceki dönem Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mihriban Atilla’ya, Emine Ballı’ya ve Sezgin Altınel’e, Grafik-Tasarımda Yasemin Karadeniz’e plaketlerini Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Hamit Akbulak taktim ederken, Muhabirlik görevinde bulunan Paula Arya’ya ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yalova İl Müdürü Arif Laçin plaket sondu. Gazetemize yıllarca emek veren ve halen vermekte olanlar ayakta alkışlandı.

22. yıl pastası kesildi

 Yalova Manşet Gazetesinin 22. yılını geride bırakması, pasta kesimi ile sürdü. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Sayfa Editörü Emine Ballı ve Muhabir Paula Arya gazetemizin 22. Yıl pastasını birlikte kestiler. Kameralara pasta kesimi sırasında poz veren; Polat, Ballı ve Arya, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Son olarak, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe Ekiz alkışlar arasında sahneye çıktı. Ekiz, seslendirdiği birbirinden anlamlı şarkılarla davetlileri çoşturdu. Ekiz’in şarkılarına eşlik eden davetliler gönüllerince eğlenirlerken, geceye katılım sağlayanlar unutulmaz bir geceye tanık oldular.

Yapılan organizasyonu dört dörtlük bulan, bu anlamlı geceden memnun ve mutlu ayrılan katılımcılar, Yalova Manşet ailesi tarafından büyük emeklerle hazırlanan Ahde Vefa Gecesi ile çok farklı duygular içerisinde Elegance Resort Hotel’den ayrıldılar.