YGC Yönetiminden, Korkmaz ve Yıldız'a 'Hayırlı olsun' ziyareti

21.10.2020

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ve Revizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Elif Korkmaz'ı yeni ofislerinde, Anadolu Ajansı Yalova İl Temsilcisi Sadık Yıldız'ı il bürosunda ziyaret ettiler.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Başkan Yardımcıları Emine Ballı ve İrfan Aydın, her iki meslektaşlarına yaptıkları ziyarette 'Hayırlı olsun' temennilerinde bulundular.

İlk olarak Revizyon Gazetesinin Çeşme Sokakta ki çalışma ofisini ziyaret eden YCC yönetimi, Korkmaz ile gazetecilik mesleğinin zorluklarını ve gazetecilik yapanlarda aranılan kriterler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Oldukça verimli geçen görüşme fotoğraf çekimi ile Yürüyen Köşk Kolonyası hediye edilmesiyle sonlandırıldı.

Yaz ayı bandında göreve gelen Anadolu Ajansı Yalova İl Temsilcisi Sıtkı Yıldız'a yapılan ziyarete mesleki konular başta olmak üzere kent hakkında sohbetler edildi. YGC yönetiminin yaptığı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür eden Anadolu Ajansı Yalova İl Temsilcisi Sıtkı Yıldız'a Yalova Yürüyen Köşk Kolonyası hediye edildi. Yalova'nın yaygın basında marka değerleri taşıyan haberler ile anılması temenni edildi.