Vali Erol’dan Ayhan Polat’a anlamlı ziyaret

07.01.2023

Yalova Valisi Muammer Erol gazetemiz imtiyaz sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ı cemiyetin yeni adresinde ziyaret etti.

22 yıldır Yalova Manşet Gazetesini her hafta günü gününe, resmi ilan almadan yayınlama başarısı gösteren gazetemiz imtiyaz sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyetinin son dört dönem başkanlığını yapan Ayhan Polat’a ziyaret gerçekleştiren Yalova Valisi Muammer Erol, hem cemiyetin ve gazetenin yeni hizmet merkezlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyaretinizle onur duyduk 

Uluslararası tecrübeye sahip 22 yıllık gazetecilik tecrübesine sahip Paula Papureanu’nun da hazır bulunduğu görüşmede, Gazetecilik mesleğinin son yıllarda çok büyük bir kan kaybı yaşadığı bilgisini, örnekleriyle Vali Erol’a anlatan Polat, ‘’Her olumsuzluğu rağmen gerek basılı, gerek yazılı dijital, gerek görüntülü dijital yayınlarımızla her türlü maddi ve manevi fedakarlıklarla bu yayınları güncel tutmayı başarıyoruz.  Birçok gazetecilik ve iletişim fakültesi eğitimi almış personeli istihdam ederken, diğer yandan çok önemli bir kamu görevini ifa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her türlü, tehdit karşısında devlet kurumlarının yöneticilerini yanımızda görmekten dolayı mutluyuz. Bu ziyaretiniz ile onur duyduk” dedi.

Ahde Vefa Gecesine davet

Yalova Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasına Eylül 2022’de taşındıklarını hatırlatan Ayhan Polat, “Hayırsever okuyucularımızın destekleriyle yıllardan beridir kangren olan hizmet binası sorununa çözüm bulduk. Bu konuda bizlere destek olan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile Yalova Spor Kulüp Başkanı Hakan Suiçmez’e teşekkür ederiz’’ diye konuştu. Daha sonra yapılan çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol’a bilgi veren Polat, Vali Erol ve eşini Yalova Manşet Gazetesi tarafından 10 Ocak 2023 Salı günü yapılacak olan ‘Ahde Vefa Gecesi’ etkinliğine davet etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette kentin elzem olan sorunları hakkında da istişarede bulunuldu.