Meslek lisesi öğrencileri, Bursa’da hem gezdi hem öğrendi

22.12.2022

Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri 15 Aralık Perşembe günü Bursa TÜYAP 14-17 Aralık 19.Uluslararası Otomasyon Fuarı gezisi ile hem bilgilendiler hem de eğlenceli bir gün geçirdiler. Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’in katkıları ile güzel bir gün geçiren öğrenciler, gerçekleştirilen geziden memnun ayrıldılar.

Gezi grubu Bursa'da; sırası ile, TÜYAP Fuar Alanı, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Panorama 1326 Fetih Müzesi, TOFAŞ Anadolu Arabaları Müzesi ve Anatolium AVM’ye ziyarette bulundu.

Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü öğretmeni Ertürk Ünlü, görevli öğretmenler Ercan Olcay, Nurdan Serdar ve Müdür Yardımcısı Zeynep Kaya tarafından organize edilen 19.Uluslarasrası Otomasyon gezisine, elektrik-elektronik alanı tüm sınıflarından yoğun bir katılım gerçekleşti. Dönem sonuna doğru Bursa’da eğlenmenin tadına varan öğrenciler, okul gezileri sayesinde birbirleri ve öğretmenleri ile iletişimlerinin arttığını, okul için daha motive olduklarını dile getirdiler.

Okul Müdürü Fatih Olğun yaptığı açıklamada, “Dünya Sağlık Örgütü sağlığı sadece hastalıkların ve rahatsızlıkların olmayışı değil, bir bütün olarak fiziki, ruhi ve sosyal açıdan iyi olma hali olarak tanımlamaktadır. Okulumuz yönetici ve öğretmenleri bu düsturla öğrencilerimizin sosyal yönlerini geliştirmek, mesleki bilgi ve becerilerini artırmak ve kendilerini ifade edebilecekleri her türlü etkinliği düzenlemekte öncülük etmektedir.” dedi.

Olğun açıklamasının sonunda, öğrenci, öğretmen ve velilerin birlikte vakit geçirmelerinin okulun başarı seviyesini arttırmada önemli bir etken olduğunu belirtti ve kendilerine her konuda destek olan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile gezinin düzenlenmesi için büyük destek sağlayan Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’e teşekkürlerini dile getirdi.