Babaoğlu, Durmaz ve Cengiz’den YGC hizmet binasına ziyaret

29.10.2022

Anadolu Dernekler Platformunun Başkanı ve Yalova Siirtliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu ile Altınova Anadolu Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışıma Derneği Başkanı Ferman Durmaz, Dernek Başkan Yardımcısı Davut Cengiz, Yalova Gazeteciler Cemiyetini yeni hizmet binasında Başkan Ayhan Polat’ı ziyaret ettiler.

Yalova Gazeteciler Cemiyetini yeni hizmet binası ile TV YALOVA Youtube Kanalının Stüdyosunun başarılı hizmetler vermesini temenni eden; Babaoğlu, Durmaz ve Cengiz, yani adreste başarılı çalışmaların yapılması temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat, ‘’Uzun yıllardan beri Yalova Gazeteciler Cemiyeti hizmet binası ve Lokali için yaptığımız girişimlerimiz sonuç verdi.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli Başkan Yardımcıları, Aydın Mert, Emine Ballı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Burcu Dönmez ve Sezgin Altınel’in gayretleri ile çok istediğimiz ve arzuladığımız dernek hizmet binamıza kavuştuk.

Bu talebimize olumlu cevap veren Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk başta olmak üzere, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yalovaspor Kulüp Başkanı Hakan Suiçmez’e çok teşekkür ediyorum. İki ay boyunca süren tadilat çalışmalarına katkı sağlayan, birçok kurum ve kuruluşa minnettarım.’’ Şeklinde memnuniyetini dile getirdi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Karahasan