Yalova İMES OSB duyarlılığını gösterdi

28.09.2020

Yalova İMES OSB yetkilileri, pandemi sebebiyle Yalova’da bulunan STK’ların başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, maske dağıtımında bulundu.

Yalova Çiftlikköy ilçesinde kurulma kararı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayı ile 7 Haziran 2017 tarihinde 331 sicil numarası alarak, tüzel kişilik kazanan Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde ilk etabın toplu temel atma töreni (2021 Haziran) için yapılan çalışmalar ara vermeden sürdürülüyor.

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Yalova’da ki STK’lara birer çanta içinde maske gönderen Yalova İMES OSB’nin bu duyarlılığı kentte takdir topladı.

2020’nin Mart Ayında, pandeminin başladığı ilk dalgada, maske ve eldiven bulamayan Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve kentteki basın mensuplarına maske ve eldiven talebinde büyük duyarlılık gösteren Yalova İMES OSB yönetimi, aynı duyarlılığı bu defa Yalova’da faaliyetlerini sürdüren STK’lar için yaptı.

MEL-AY Basım Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. ile BERDA Org. Tic. ve Ltd. Şti. bünyesinde yayın yapan Yalova Manşet, Çiftlikköy, Çınarcık Gazeteleri, bu basılı yayınların haber portalları ve TV YALOVA çalışanlarına, devam eden pandemi sürecinden dolayı maske dağıtımı yaptı.

Yapılan bu anlamlı çalışmadan dolayı memnun olduklarını söyleyen yayınlarımızın imtiyaz sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, bu tür Sosyal Sorumluluk çalışmalarının kurumsal kimliği olan tüm kurumlar tarafından yapılması gerektiğinin söyledi.

Dünyayı ve ülkeyi saran Covid-19 salgının bir an önce ortadan kalkması için gerekli önlemlerin ve duyarlılığın tüm halkımız tarafından alınması gerektiğinin altını çizen Polat, Yalova İMES OSB’ye teşekkür etti.