YGC Yönetiminden, Güler’e ziyaret

25.09.2020

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Manşet, Çınarcık ve Çiftlikköy Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı ve Manşet Gazetesi Haber Editörü Melis Sütşurup, Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı, gazeteci ve Ajans Yalova sahibi Nedim Güler’i işyerinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yeni işyerine taşınan Güler’e pandemiden dolayı gidemeyen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Polat ve yönetimi, geçte olsa Ajans Yalova’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretini gerçekleştirdi.

25.09. 2020 günü gerçekleştirilen ziyarette, Yalova ve ülke medyası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşme sırasında Gazetecilik mesleğini gerçek anlamada icra edenlerle, bu mesleğin etik kurallarına uymayanların aynı kefeye konuluyor olması, medyanın yeni bir yapılanma gerekliliği, ekonomik koşullarının iyileştirilip, daha özgür yayınların olması gerektiğinin altı çizildi.     

Oldukça samimi ve sohbet havasında geçen ziyarette, pandemi süreci, gazetecilik mesleğinin şu anki güncel durumu ile yapılması gerekli çalışmalar konuşuldu.

Başkan Polat, Güler’e 50 yıldır Yalova’da üretimi yapılan Seray Kozmetik ürünü olan, Yürüyen Köşk parfümü hediye etti.

Güler, gerçekleştirilen ziyaret için Polat ve YGC yönetimine teşekkür etti.