Berber, ‘’Basın kamuoyunu etkileyen, önemli bir araçtır’’

25.07.2022

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Mustafa Berber, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Berber, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Basın kamuoyunu etkileyerek belirli bir düşünsel ortam oluşturan önemli bir araçtır. Siyonizm’in yaygınlaştırmaya çalıştığı fabrikasyon haberler yerine doğru haberlerin yayınlanması sağlanan bir ülkede refah ve huzur hâkim olur. Erbakan Hocamızın da dediği gibi, ülkenin aleyhine olan hususlar basın ve medya kuruluşları vasıtasıyla destekleniyorsa o ülkede zulüm devam eder.

 

Bu sebeple Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmaları için gecesini gündüzüne katan, eğilmeden, bükülmeden, haksızlıklar karşında susmayan, doğruyu tarafsızca yayınlayan, devrin getirdiğine göre değil adaletin öğretisine göre yazan, çizen, konuşan bütün basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

 

Mehmet Akif Ersoy’un; ‘’Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git! diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!’’ Dizelerinde bahsedilen şuurdaki basın mensuplarının sayısının arttığı, gerçek hak anlayışının hâkim olduğu bir ülke ve dünya için; Yeniden Refah Partisi olarak, basın mensuplarımızın kendi fikir ve görüşlerini tarafsızca, her türlü baskıdan uzak, özgürlük içinde korku duymadan yayınlayabildiği, sansürün, ambargoların olmadığı, hakkı üstün tutan bir basın anlayışının oluşturulması için biz varız!"