Kadın gazeteciler sahada

12.09.2020

Aydın’da çalışan kadın gazetecilerin oluşturduğu Aydın Basın Kadın Futbol Takımı, pandemi öncesi bir başarıya imza attı.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde kurulan, Kadın Gazeteciler Futbol Takımı, toplumda dinmeyen yaralara dikkat çekerek farkındalık yaratmaya çalışıyor. Yaptıkları farkındalık etkinlikleriyle takdir toplayan kadınlar sahada rakip bekliyor.

Çalışmalarına aralıksız devam eden kadınlar futbolcular, sosyal mesaj vermeye de devam edeceklerini bildirdi. Kendilerine rakip beklediklerini söyleyen Kadın Gazeteciler Futbol Takımı, tüm kadınları sahaya davet ediyorlar.

Futbol sahalarında günün stresini attıklarını belirten ‘Kadın Gazeteciler Futbol Takımı’ oyuncuları, kadınların her alanda başarılı olabileceklerini de kanıtlamış oldular. 

Her pazartesi günü antrenman yaptıklarını söyleyen kadınlar, kendileri ile birlikte diğer kadınları da futbolu ve sporu sevdirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Yaptıkları son antrenmanda çocuklarla futbol müsabakası yapan kadınlar, bir dostluk örneği göstererek hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmediler.  

Kendilerine her zaman destek veren, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ve Volkan Demirci'ye teşekkür ettiler.

Haber: Çağla Efe