10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, davet ve ziyaretlerle kutlandı

14.01.2022

10 Ocak Gazeteciler Günü kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yılda, birçok siyasetçi, bürokrat, iş insanlarının yanı sıra meslek odalarının başkan ve yöneticileri ile STK’ların yöneticilerinin ziyaretleri; yemek, kahvaltı ve çay-kahveleri ile gerçekleştirildi.

Yalova’da yayın yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının imtiyaz sahiplerinin, yayın müdürlerinin, muhabirlerin, kameramanların, sayfa editörlerinin davet edildikleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliklerinin ilki, Terme City Otel’de Kara derili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas’ın ev sahipliğinde Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Turizm ve Kültür İl Müdürü Şeref Tali’nin de katıldığı sabah kahvaltısı ile başladı.

Aynı gün öğleden sonra, Cumhuriyet Halk Parti Yalova İl Teşkilatı’nın ‘Çay Sohbeti’ Kahvehane işletmesinde, Başkan Mehmet Gürel, Merkez İlçe Başkanı İsmail Erdem Doğancı, Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ ve yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Aynı gününü akşamı Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Balıkçılık da gazetecilere ev sahipliği yaptı. Yalova Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıduman, Fatih Şahin, Volkan Dadaloğlu, Yalova Belediyesi Kültür Müdürü Candan Yılmaz çalışan gazetecilerin anlamlı gününde medya mensuplarının yanlarında oldular.

11 Ocak 2021 Salı günü ise Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Rektör Yardımcısı Fikret Yüksel, Genel Sekreter Ömer Naci Fidan, Öğretim Görevlisi Oğuzhan Köse, Doç. Dr. Pelin Baran’ın hazır bulundukları kahvaltı etkinliği, Yalova Üniversitesi Öğrenci Yaşam Alanı içinde yer alan kafe de yapıldı.

Aynı gün ve saatte Özdilek Yalova alışveriş idarecileri ise her yıl 10 Ocak Gazeteciler Günü kahvaltı etkinliğini, Çiftlikköy Özdilek Alışveriş Merkezi Restoran’ında bu geleneği devam ettirdi.

12 Ocak 2022 Çarşamba sabahı ise Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Yönetimi, Kudu Restoran’ında basın mensuplarını ağırladı.

 

        

Başkan Polat, çalışanları ve YGC yönetimi ziyaret edildi

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetimi ile Mel-Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve çalışanlarına ilk ziyaret, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek Battal ve Yönetiminde yer alan isimler tarafından yapıldı.

10 Ocak  ile 12 Ocak 2021 tarihleri arasında ise; Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu,  Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, İYİ Parti Yalova İl Danışmanı Ömer Demir,  AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları Başkan Dilek Aydın ve Yönetimi, Gelecek Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Merve Soylu, Yalova Anadolu Dernekler Platformu yöneticileri; Yalova Siirt Kültür ve Day. Der. Baş. Vedat Babaoğlu, Yalova Erzincan Yar. ve Day. Der. Baş. Alemdar Coşkun, Yalova Serhat Kars Dernek Başkanı Memet Ali Dereçiçek, Altınova Erzurum. Yar. ve Day. Der. Baş. Ferman Durmaz, Çiftlikköy Erzurumlular Yar. ve Day. Der. Baş. Erdoğan Pasin,  

Yalova İmam Hatip Lisesi Müdürü İmran Biber, Yalova İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Türkan Ayyıldız ziyarette bulundular.

 

Polat, teşekkür etti

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mel-Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Cemiyet merkezine ziyaretlerde bulunan, telefon eden, sosyal medya hesaplarından günün anlam ve önemine dair mesajlar atan, çeşitli hediyelerle bizleri onurlandıran, yüzlerce dost ve arkadaşa teşekkür ediyorum’’ açıklamasında bulundu.