Başkan Üründü’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

23.09.2021

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü, Mardin Life olarak "Yılın En İyi Haber Sitesi” ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldıktan sonra tebrikleri kabul etmeye başladı.

Tekil ziyaretçi ortalaması ile doğu ve güneydoğu bölgelerinin en fazla takip edilen haber sitesi unvanın elinde bulunduran Mardin Life, Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri'nde "Yılın En İyi Haber Sitesi" Ödülü'ne layık görülmüştü. 

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü’nün ödül aldığı tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 15 Eylül Çarşamba 2021 Günü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilmişti.

 

Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alan Başkan Üründü, kendisini tebrik etmek için ziyaretine gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti, “Türkiye'nin En İyi Yerel Haber Sitesi Ödülüne layık görünerek, ödülümüzü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ellerinden aldıktan sonra samimi duygularıyla, alınan ödülün Mardin Life Ekibinin şahsında; Mardin Basınına verildiğini idrak ederek ödüle aidiyet hisseden; vefakâr ve fedakâr meslektaşlarımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Gazeteciliğin üzerinden geçinmeyen, sahada haber takip ederek, emek harcayan, sözde değil, özde gazetecilik yapmaya çalışan, Kızıltepe ve Nusaybin'deki meslek büyüklerime ve meslektaşlarıma ben de samimi duygularımla diyorum ki; rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah! İyi ki varsınız” ifadeleriyle aktararak teşekkürlerini iletti.