Yeni, “Bana verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım”

02.07.2021

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini bırakmasına istinaden bir basın açıklaması yaparak meslektaşlarına tefekkür etti.

Mevlüt Yeni açıklamasında, “2014 yılında 7 bölge Federasyonu ile kurduğumuz ve 7 yıldır Genel Başkan Yardımcılığı yaptığım Türkiye'nin en büyük medya örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliğini kendi isteğimle bıraktım.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunu uluslararası arenada temsil ve çalışmalar yapmam için genel kurulda oy birliği ile beni Dış ilişkiler Koordinatörü olarak görevlendiren delegelere, gazeteci dostlara sonsuz teşekkür ediyorum.

Benim hiçbir zaman koltuk sevdam olmadı. Makam için koltuk hırsı için sevdiklerimi kırmadım üzmedim. Bugüne kadar bana verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Sektörüm için yaptıklarımla olumlu izler bıraktığımı düşünüyorum.

Bayrağı gönül rahatlığıyla devrettiğim Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna destek olmaya elbette devam edeceğim.

Bugüne kadar şahsıma yüreğiyle destek olan yurdumuzun dört bir yanındaki cemiyet başkanı ve meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.