Polat, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

31.05.2021

Mel-Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, Ankara’da; 24, 25 ve 26 Mayıs da bir dizi ziyarette bulundu.

İlk gün; Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı’yı ziyaret eden ve sendikanın konukevine yerleşen Polat, ikinci gün, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Onursal Başkanı ve Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’i, Yalova Manşet Gazetesi yazarlarından Ankara Polatlılı Tülay Çallı ile ziyaret etti. 

Aynı gün içinde üçüncü görüşmeyi, bir dönem Çınarcık Gazetesi ve Çınarcık Anadolu Ajansı İlçe Muhabiri Ozan Söyler’in dayısı, Fereç Yüksekli büyüğü ziyaret edildi. 

Üçüncü gün öğleden sonra yapılan iş görüşmesinin ardından, AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı, MHYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e yeni görevinde ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Polat, TBMM’de ki çalışma ofisinde Büyükgümüş bir araya geldi. Yalova hakkında birçok konuda, Büyükgümüş ile istişarelerde bulunan Polat. üçüncü günün akşamı Yalova’ya döndü.

Haber: Rukiye Polat