Arslan, “Anadolu basını için çalışmayı sürdüreceğiz”

28.05.2021

Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi, Konya Yenigün Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan, Nuri Kolaylı ve Şevket Erzen ile birlikte Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilik Görevi’ne tekrar seçilmenin mutluluğunu, kendilerine güvenerek oy veren tüm üyelere teşekkür ederek aktardı.

Arslan’ın teşekkür mesajında, “Değerli arkadaşlar dündeki değerleri bugünde yaşanılır kılma ve yarına taşımada hayati öneme sahip olan kültür ve inanç değerlerimizi sürdürülebilir kılma, haber alma özgürlüğünün kullanımı ve zenginliğimizin teminatı yerel basınımızı temsil etme adına çıktığımız yolda yeni bir süreci daha Allah’ın izni, sizlerin duası ve Anadolu Gazete Sahibi dostlarımızın desteği ile tamamlamış bulunuyoruz.

Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilik Görevi’ne değerli ağabeylerim Nuri Kolaylı ve Şevket Erzen ile birlikte 925 Anadolu Gazetesi’nin yarıdan fazlasının desteği ile tekrar seçilmiş bulunuyoruz.

Bu süreçte kardeşim, yol arkadaşım Sefa Özdemir başta olmak üzere ismini burada saymaktan aciz olduğum çok sayıda kahramanın desteğini gördük. Gösterilen güven, sorumluluk duygumuzu artırıp mücadele azmimizi biledi.

Önümüzdeki süreçte Anadolu Basını’nın özgürlük ve özgünlüğünün korunması, milletimize hizmetinin devamlılığı için büyük bir farkındalıkla çalışmalarımızı sürdürme kararlılığındayız.

Selam ve saygılarımla…” ifadeleri yer aldı.