‘Gözler Kalbin Aynasıdır’ büyük beğeni topladı

29.04.2019

Yalova Belediyesi Nevbahar Türk Sanat Müziği topluluğunun ‘Gözler Kalbin Aynasıdır’ konseri 28 Nisan 2019 Pazar günü, saat 20.00’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Salonu’nda gerçekleşti.

Haluk Çevik sanat yönetmenliğinde düzenlenen  ‘Gözler Kalbin Aynasıdır’ konseri büyük ilgi gördü. İsmet Ertaş’ın sunumuyla, Nevbahar Türk Sanat Müziği topluluğu, birbirinden güzel şarkılar eşliğinde, solist ve koristlerinin sesleri, yorumlarıyla konuklara güzel bir gece yaşattı. Program öncesinde kokteyl düzenlendi ve bu sırada Nevbahar Türk Sanat Müziği topluluğu üyelerini tanıtan görseller sunuldu.

   Nevbahar Türk Sanat Müziği topluluğu ince bir davranış sergiledi ve merhum Belediye Başkan Yardımcısı Dinçer İlhan’ı unutulmayarak sinevizyon eşliğinde, konuklarla beraber saygıyla andı. Nevbahar Türk Sanat Müziği topluluğu Dinçer İlhan’ın anısına eşi Nermin İlhan’a plaket takdim etti.

   Programa, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı temsilen Başkan Vekili Adil Ürekli, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Merhum Dinçer İlhan’ın eşi Nermin İlhan ve çocukları, Yalova Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Müdürü Sinan Çolak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Nevbahar Türk Sanat Müziği topluluğu, ailesi üyeleri olan; Yalova Manşet Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasemen Yeter ve Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı da sesleri ile bu güzel geceye katkı sağladı.

Dinçer İlhan saygı ve sevgiyle anıldı

  “Böyle güzel bir bahar konserinde hüzünlü bir ana tanıklık ediyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Vekili Ürekli, “Dinçer İlhan Başkanımızla 5 yıl beraber çalışma fırsatımız oldu. Yalova halkı ve belediye personeli tarafından çok sevilen, alçak gönüllü bir bürokrattı. Kendisini buradan yad ediyoruz. Dinçer İlhan’ın adını yaşatmak için 31 Mart öncesinde Belediye Başkanımız Sayın Vefa Salman’ın öncülüğünde Yalova Belediye Meclis Salonu’na ismini vermiştik. İlhan yaptıklarıyla, bıraktığı eserlerle her zaman kalbimizde olacak. Allah mekanını cennet etsin” dedi.

   Dinçer İlhan’ın anısına eşi Nermin İlhan’a plaket verildi. Plaketi, Başkan Vefa Salman’ın adına Başkan Vekili Adil Ürekli verdi.

   Programda, Ürekli’den sonra söz alan Dinçer İlhan’ın eşi Nermin İlhan, “Eşim bizi görüyorsa oldukça mutlu olmuştur. Onun adına ailem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Yasemin Karadeniz