Tavşanlılı öğrenciler, NEGMAR’ın 23 Nisan’da konuğu olacaklar

19.04.2019

NEGMAR yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğini Yalova’nın Altınova ilçesi Tavşanlı belde İlkokulu öğrencileriyle gerçekleştirecek.

 NEGMAR firma yetkilileri, 23 Nisan 2019 Salı günü, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri çerçevesinde, Tavşanlı İlkokulu öğrencilerine bir ilk yaşatacak.

 NEGMAR firması tarafından yapılan açıklamada, ‘Yalova, Altınova-Tavşanlı Beldesindeki NEGMAR İskelesi’nde saat 13.00’da başlayacak olan etkinlik kapsamında, Tavşanlı İlkokulu’ndan misafir edeceğimiz öğrenciler ve öğretmenler, Hamidiye isimli feribotla tura çıkaracağız. Tavşanlı İlkokulu’ndan gelen öğrencileri kaptan köşkünde de misafir edileceğiz. Kaptan Köşkü’nde öğrencilerin kaptan şapkasıyla fotoğraf çekimlerini sağlayacağız. Öğrenciler için hazırlanan; Türk Bayrağı, kitap, boyama kitabı, boya kalemleri, puzzle ve defter hediye edeceğiz. Hediyeleriyle beraber, çekildikleri fotoğrafları da öğrencilere takdim ederek, güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız’ şeklinde oldu.