YGC yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

14.01.2021

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Emine Ballı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, Yalova Gazeteciler Cemiyet Üyeleri ile aktif olarak gazetecilik mesleğini sürdüren emekçileri çalıştıkları işyerlerinde ziyaret etti. Meslektaşlarına, özel olarak yaptırılan cama işlenmiş Yürüyen Köşk maketi hediye edip, 10 Ocak Gazeteciler Günlerini kutladılar.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Emine Ballı, ilk olarak 10 Ocak 2021 Pazar günü, Haberci Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti.

Haberci Gazetesi çalışanlarına, hediyelerini taktim eden Polat ve Ballı, ardından Yalova Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Uğur Tezcan ve çalışan gazetecilere hediyelerini teslim eden Polat ve Ballı, gazeteciler için anlamlı bir gün olan, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.   

Yalova Merkez’de günlük yayın yapan iki gazetenin çalışanlarına yapılan ziyaretin ardından, Bursa’nın Gemlik ilçesinde Yalova Gazeteciler Cemiyetinin Kurucu Üyeleri Ömer Faruk Demirok ve Hurşit Topal’ı ziyaret eden Polat ve Ballı, Gemlik ilçesinde mesleklerinin duayen isimlerinin 10 Ocak Gazeteciler Günlerini kutladı. 23 yıllık dostluklarını yarım saatlik ziyarette birçok anıya sığdıran Polat ve Demirok, bu buluşmada hoş bir sohbet yapmayı da ihmal etmedi. 

Bu ziyaretin ardından Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve 3. Göz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Aydın’ı ziyaret eden Polat ve Ballı, yanlarında getirdikleri Yürüyen Köşk maketini Aydın ve çalışanını taktim ettiler. Polat ve Ballı, 3. Göz Gazetesi’nin görüntülü olarak canlı yayınlar yaptığı stüdyoda, meslektaşlarının 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlamayı ihmal etmediler.     

Polat ve Ballı’nın 11 Ocak 2021 günü ise ilk ziyareti Yalova Ajans Haber Partalının İmtiyaz Sahibi deneyimli gazeteci Nedim Güler oldu. Güler ve çalışan personelinin, 10 Ocak Gazeteciler Günleri kutlandı ve hediyeleri taktim edildi.  

11 Ocak 2021 gününün ikinci ziyareti Kanaat Haber’e oldu. Kanaat Haber İmtiyaz Sahibi Hakan Su içmez ve personeli için hazırlanan Yürüyen Köşk maketleri tek tek meslektaşlarımıza taktim edildi ve 10 Ocak Gazeteciler Günleri kutladı.

Gün içinde, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a 3. ziyareti gerçekleştiren Polat ve Ballı, YGC yönetimi tarafından hazırlanan Yürüyen Köşk maketini, araştırmacı gazeteci Korkmaz’a taktim ederken, bu anlamlı günü de taçlandırdı.

Polat ve Ballı’nın gün içinde ki 4. ziyaretleri, Yalova Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler oldu.