Uludaşdemir; “Yeni yılda İnternet Yasası güvencesi bekliyoruz”

01.01.2021

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

2021 yılının ülkemiz için sağlık, huzur ve barış getirmesi temenni ede Uludaşdemir, ‘’Yeni yılda internet yasasının çıkmasını bekliyoruz’’ diye konuştu.

KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, 2020 yılının hem ülkemiz hem de dünya açısından zorlu geçtiğine dikkat çektiği açıklamasında, ‘’Dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci, gazetecilerin de çalışma hayatında zorluk yarattı. Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği bugünleri geride bırakacağımız olan inancımızı ve umudumuzu koruyoruz. 1.5 milyon nüfusa sahip kentimizde hem yerel yönetimler hem de vatandaşlarımızın yoğun çabasıyla zorlu günlere karşı birlikte hareket etmeyi başardık.
 

Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla İnternet Gazetecileri Derneği’ni kurduk. Küresel bir köy haline dönüşen dünyamızda internet gazetecilerinin önemi artmaya başladı.

Hızlı ve kaliteli içerik üretiminin sağlandığı internet sitelerinin çoğalmasını umut verici buluyoruz. Kurumsal kimlik oluşturan internet sitelerinin yeni yılda internet yasasının güvencesi altında hizmet sunmasını bekliyoruz. 2021 yılında ülkemiz için sağlık, barış ve refah dolu bir yıl olmasını temennisinde bulunuyorum.” Dedi.