Yalova Üniversitesi madalyaya doymadı

18.04.2019

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılar Derneği tarafından 13-14 Nisan tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen yemek yarışmasında önemli bir başarıya imza attılar.

 Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılar Derneği tarafından 13-14 Nisan tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde, bu yıl 4.’sü düzenlenen International Istanbul Culinary Cup 2019 yemek yarışmasında önemli bir başarıya imza attılar.

 

  Yalova Üniversitesini temsilen International Istanbul Culinary Cup 2019’a katılan Aşçılık Programı öğrencileri, Sokak Lezzetleri, Gurme, Balık, Tavuk ve Tatlı kategorilerinde hem bireysel hem de ekip kategorisinde 2 altın madalya, 1 klasman 1.’liği ve 11 adet gümüş madalya almaya hak kazandılar.

 

  Yarışmanın ardından Aşçılık Programı Öğrencilerimiz, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret ederek madalyalarını takdim ettiler. Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fikret Yüksel ile Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğretim Elemanları’nın da hazır bulunduğu ziyaret esnasında, öğrencilere tebriklerini ileten Prof. Dr. Suat Cebeci, Üniversite öğrencilerinin başarıları ile gururlandıklarını ifade ederek, gayretli çalışmalarının devamına yönelik iyi dileklerini iletti.