KGC’de görev değişimi

14.12.2020

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı, görevini başkanvekili Erkan Yılmaz’a devretti.

Mustafa Balcı’dan yapılan açıklamada, “Değerli başkanlarım; 11 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilen Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda delegelerimizin oylarıyla başkanlık görevine seçildim. Bu süre zarfında cemiyetimizin bir adım daha öteye gidebilmesi için yönetim kurulu ve üyelerimizin destekleriyle elimizden gelen en iyi çalışmayı sunmaya çalıştım.

Ancak yaşamış olduğum iş değişikliği sebebiyle Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne daha fazla mesai ve katkı sağlayamayacak olmam nedeniyle başkanlık görevimi başkanvekilim Erkan Yılmaz (0543 901 65 34)’a devretmiş bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte de Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne ilk günkü heyecan ve şevkle Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili olarak katkı sağlamaya devam edeceğim.

Bizler bu makamlarda cemiyetimize nasıl daha fazla katkı verebilirizin düşüncesinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti bayrağının yaşaması, güçlenmesi ve daha ileriye taşınması adına bu kararı almış bulunmaktayım. En büyük gayem bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kastamonu basınının güçlenerek yaşaması olacaktır.

Son yıllarda yerel medya ekonomik krizlerle boğuşurken birde pandemi darbesiyle sarsıldı. Hiç şüphesiz, kentin tüm sorunlarıyla ilgilenen ve dillendiren yerel gazetelerin şu günlerde hiç olmadığı kadar desteğe ihtiyacı var. Yerel gazetelerin sorunlarını dillendirip kamuoyu oluşturmak içinde yoğun mesaiye ihtiyaç var. Bu mesainin de Erkan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyelerince güçlü bir birliktelikle verileceğinden hiç şüphem yok.

Aldığımız bu kararın camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verildi.